Over mij

Spiritualiteit

Al vanaf mijn tienerjaren ben ik bezig met spiritualiteit. Na mijn HEAO opleiding ben ik na een aantal commerciële banen terecht gekomen in het onderwijs. Ik merkte dat mijn hart ligt bij het werken met kinderen. Bij het Titus College in Velp heb ik met veel plezier jongeren begeleid en lesgegeven. Daar heb ik ervaren dat het voor veel kinderen een zware dobber is om te voldoen aan de eisen van onze moderne maatschappij.

In Tibet en Nepal ben ik in aanraking gekomen met de helende kracht van Yoga massage en meditatie. In 2001 volgde ik de Om Guru Yogadocenten opleiding bij Sri Yoganand en ook de Kinderyogadocenten opleiding en startte in 2004 mijn Yogapraktijk “Zelf”. Ik geef nog steeds met veel plezier Hatha Yogales.

Waarom ben ik kindertolk geworden?

Het boek Fluisterkind van Janita Venema kwam op mijn pad toen ik worstelde met vragen na de geboorte van mijn zoon Sebastiaan. Ik was ontroerd en in mijn hart geraakt door de inzichten die me werden aangereikt. Het heeft me heel erg veel gebracht om te beseffen dat kinderen als geen ander die kwaliteiten van jezelf in het licht willen zetten die in onze eigen kindertijd vaak ongewenst of onderdrukt zijn geweest. Ik raakte zo geïnspireerd dat ik besloot de opleiding tot Kindertolk te volgen en daarmee ook anderen te helpen de boodschap van hun kind te ontvangen en zo moeiteloos zichzelf te kunnen zijn.